Bemutatkozás

Megújult panziónkban 11 szoba áll rendelkezésre vendégek fogadására. Felszereltsége, berendezése új, 2019. májusában fejeződött be a felújítás. Szolgáltatásaink jakuzzi és szauna használattal is bővültek.

A Gesztenyés Panzió, erdő mellett a Bükk-kapujában áll, ahol az erdei levegőt és zöld környezetet szeretők jól érezhetik magukat. Szemben a felsőtárkányi tó és parkja sok gesztenyefával, turistaösvények kiindulási helyével. Ha szereted a természetes környezetet, de hamar el akarsz jutni a termálfürdőkhöz és a Bükk idegenforgalmi látványosságaihoz, válassz minket!

Akár ez is lehetne a szlogenje ennek a panziónak, mely korábban is szálláshelyként, étteremként működött, hiszen a kétszintes épület csendes, vadregényes környezetben helyezkedik el a település legutolsó épülete.

Az igazi erdei hangulatot idéző tájban legfeljebb a békák brekegése, szarvasok bőgése, rókák kaffogása zavarhatja meg a pihenést.

Pihenés

Az épület ideális akár 30 fős baráti társaságok számára, akik másoktól nem zavartatva és másokat nem zavarva szeretnének néhány kellemes estét eltölteni az étterem teraszán, vagy a tóparton üldögélve, erdőben sétálgatva.

Ha a teljes körű kiszolgálás a cél, akkor is ideális. Természetesen nem csak baráti társaságok tudnak szállást foglalni, családok, párok számára is megfelelő. Az emeleten egy 1 fős, 9 két fős, de pótágyazható és egy nagycsaládi szoba, két légtérben, akár 6 fős család fogadására, áll a vendégek rendelkezésére az év minden napján.

A kerékpározás szerelmeseinek biztosítjuk a kerékpár-megőrzést. A hely kitűnő kiinduló pontja lehet hosszabb kerékpártúráknak, hiszen bicikliúton el lehet jutni Egerbe.

Rendezvények esküvők

Rendezvények, esküvők lebonyolítását is vállaljuk.

Éttermünk étlapajánlatán magyaros jellegű ételek, helyi specialitások is találhatóak.