A BÜKK KAPUJA KFT. TÁMOGATÁST NYERT EL A GINOP-5.2.4 PÁLYÁZATI KONSTRUKCIÓBAN, MELY PROJEKT KERETÉBEN 2 FŐ SZAKKÉPZETT FIATAL 9 HÓNAPOS TÁMOGATOTT FOGLALKOZTATÁSA VALÓSULT MEG, A MUNKAÁLLOMÁSOK KIALAKÍTÁSÁHOZ SZÜKSÉGES ESZKÖZBESZERZÉS MELLETT.
A KFT. A PROJEKT MEGVALÓSÍTÁSÁRA 8.182.306 FT TÁMOGATÁST NYERT EL
(100%-OS TÁMOGATÁSI INTENZITÁS MELLETT).
A PÁLYÁZAT MEGVALÓSÍTÁSA 2020.05.07 NAPJÁVAL ZÁRULT.


A projekt adatai:

  • a Kedvezményezett neve: Bükk-Kapuja Kereskedelmi és Vendéglátóipari Kft.
  • a támogatott projekt címe: Szikla Fogadó fejlesztése
  • a pályázat azonosító száma: TFC-1-1-1-2017-2017-00075
  • a szerződött támogatás összege: 36 168 154-, Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 70%
  • a projekt befejezési dátuma: 2019.05.31.
  • a projekt tartalmának rövid bemutatása:

A pályázat keretében megvalósuló projekt során a panzió szobáink felújítása és két új szoba kialakítása valósult meg. Kicseréltük az ágyakat, a matracokat, a szobák bútorzatát, így jelentősen növeltük a panzió szállásszolgáltatásának minőségét.

A berendezések mellett ki cserétük az ablakokat és az ajtókat, egyedi, minőségi nyílászárókra. Az építési beruházás keretében felújítottuk a fűtésrendszert, a fürdőszobákat, klimatizáltuk a szobákat és megfelelő szellőzést építettünk ki, továbbá lamináltpadló burkolatot kapott a panzió jelentős része.

A projekt keretében kialakításra került egy masszázsmedence, mely a vendégek kényelmét fogja szolgálni. További szolgáltatásaink: 24 órás porta, buszparkoló, etetőszék, étkezési lehetőség, fürdőszoba, horgászati lehetőség, hűtőszekrény, lovaglási lehetőség, műholdas TV, őrzött parkoló, pótágy, televízió, túrázási lehetőség, vadászati lehetőség.

A projekt során a panzió elérte a 3* csillag minősítést.

„A támogatott projekt a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében valósul meg”